top of page
Reiki behandeling

Massage

“The greatest wealth is health.”

~ Virgil, Oud-Romeine Poëet

Massage helpt om contact met je lichaam en gevoel te bevorderen of te herstellen. Elke massage werkt diep door op energetisch vlak en is een onderdeel van een proces om je lichaam, ziel en geest weer in evenwicht te brengen. 

1) Een harmoniserende behandeling: massage gelaat, hoofdhuid, nek, decolleté, voeten en rug, aangevuld met een korte klankschaalbehandeling en uitleg over de essentiële olie die je gekozen hebt en de therapeutische werking ervan.

 

2u / 123 €

 

2) Chakrabalancing: idem als hierboven maar geen massage van de rug en geen klankschalen. In plaats daarvan krijg je een energetische behandeling van de 7 hoofdchakra's met 7 verschillende essentiële oliën. Je krijgt een aanvullende toelichting over de chakra's en hun werking op je lichaam en je leven.

 

1u30 / 95 €

3) Rugmassage: relaxatie en massage van het hoofd en rugmassage; met voetmassage. De massage wordt afgesloten met klankschalen. Je krijgt uitleg over de gekozen essentiële olie en de therapeutische werking ervan.

1u30 / 90 €

Wens je dieper in te gaan op het thema van je gekozen essentiële olie of de uitgebreidere uitleg over het chakrasysteem? Dan kan je een afspraak nemen voor een verdiepingsessie (€155 / 2u30)

bottom of page