top of page
Gezichtsmassage

Ayurvedische gelaatsverzorging

"Self care is how you take your power back"

~ LakShmi

 

Bij een Ayurvedische gelaatsverzorging kijken we niet enkel naar de huid, maar werken we toe naar harmonie en evenwicht van ons hele zijn. Dit omvat ons fysieke lichaam, het emotionele, het mentale en het spirituele. Hiervoor worden verschillende handelingen en massagetechnieken toegepast en worden muziek, klank, geur en smaak ingezet. Deze prikkelen de vijf zintuigen en helpen om de dosha's in evenwicht te brengen. Ayurveda gaat ervan uit dat lichaam, ziel en geest in evenwicht dienen te zijn om je goed te voelen en er goed uit te zien. Ik heb ervoor gekozen om te werken met de producten van LakShmi. Deze zijn ontwikkeld vanuit de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda dat gecombineerd wordt met de moderne kennis op gebied van cosmetica, naturopathie en aromatherapie. Hiermee wordt gewerkt om voor elk huidtype een mooie stralende huid te bekomen en wordt je welzijn optimaal verbeterd. Deze productlijn is bovendien te koop in mijn zaak. 

Wanneer je bij een eerste gelaatsverzorging meer uitleg wenst over Ayurveda en de holistische zienswijze en een doshatest wil doen, neemt dit 2u30 in beslag. De prijs hiervoor is €155.

 

Standaard gelaatsverzorging: er wordt gekeken naar de conditie van je huid op dat moment, naar je algemene welbevinden en op basis hiervan worden de producten gekozen. Daarnaast kies je een essentiële olie die je ondersteunt om meer harmonie en balans te vinden. €123 / 2u.

bottom of page