top of page
nsplsh_537e6760afb7496fbb144fd58a4d86b8~mv2.webp
foto Timo.jpg

Natuur- en wandelcoaching

De natuur werkt helend.
In de drukke ratrace dat ons dagelijks leven soms is, vergeten we dit vaak. Hoe dikwijls horen we onszelf zeggen na een deugddoende wandeling "Dat zou ik meer moeten doen". Maar dan komen we thuis en gaat alles weer gewoon verder. Herkenbaar? 
Dan weet je tenminste al dat de eerste zin hierboven waarheid is.

Bos in herfst

Professioneel en natuurlijk klankbord

Natuurcoaching is meer dan gewoon wandelen uiteraard. Jij brengt tijdens de sessies jouw verhaal naar voren. Als coach zoek ik samen met jou dan nieuwe perspectieven en nieuwe inzichten, door middel van een doe- of denk-oefening en met de hulp van - je raadt het al - de natuur! 

Energie volgt jouw gedachten

Deze uitspraak heb je misschien wel al eens gehoord? Daarmee wordt bedoeld dat hoe jij naar het leven kijkt en wat je aantrekt in het leven (of wat niet) bepaald wordt door de kwaliteit van jouw gedachten. Door ín en mét de natuur te werken, gebeurt er iets wezenlijks. Je hoofd wordt er 'leeg' van, negatieve energieën worden getransformeerd door de omgeving en je creëert opnieuw ruimte in jezelf; ruimte voor nieuwe dingen.

Stappen in de juiste richting

Weet je niet meer welke kant je uit moet? Zit je 'vast'? Zie je door de bomen het bos niet meer? Jouw hoofd volgt je lichaam. Daarom is het vaak heel helpend om te gaan wandelen. Je lichaam zet 'stappen vooruit' en stimuleert je hoofd om hetzelfde te doen. Gestimuleerd door de juiste coachende vragen en verdiepende oefeningen krijg je langzaam weer overzicht en richting.

Het geluid van de stilte

Het is contradictorisch maar wel een waarheid als een koe. Het hoeft niet altijd 'praten over' te zijn. Soms is 'niet praten' net wat we nodig hebben om te gaan voelen wat we nu werkelijk willen. Door letterlijk stil te durven zijn, wordt het binnen in onszelf ook stiller. En plots komt dan innerlijk alles in beweging: je voelt je lichaam, je herkent emoties, je ziet je gedachten,... 
Als coach breng ik je rustig aan naar die stille plek, zodat je het geluid van jezelf weer leert kennen.

Bos

Coachingsessies

€ 60 voor een sessie van 90 min.

bottom of page